chirodent
poza exterior cabinet chirodent
Consultatie stomatologica prin email

     Discutiile preliminare si programarile sedintelor de tratament pot fi facute prin email. Folosind programarile prin email evitati situatia de a va planifica tratamentul in perioadele nostre de concediu iar in cazul tratamentelor de durata aflati ce se poate face in timpul pe care il aveti la dispozitie, astfel pentru a putea sa va faceti planuri din timp consideram util acest mod de comunicare.

     Printr-o consultatie prin email pacientul este informat in legatura cu planul de tratament, durata si costurile estimative ale acestuia si se pot face programarile necesare sedintelor de tratament.

     Trimiteti prin email descrierea problemelor pe baza schemei dentare de mai jos si va vom raspunde cu un plan de tratament adecvat situatiei dvs. Sunt utile dar nu neaparat necesare radiografii scanate si eventual cateva poze. Fotografiati radiografiile asezate pe ecranul calculatorului sau pe o fereastra, astfel incat sa obtineti o imagine cat mai clara, pentru a putea fi interpretata corect.

Trimite eMail: magdatrif@chirodent.ro

Schema FDI si exemple de fotografii si radiografii:

        Descarca Schema FDI

        
Contact
Adresa: Micro17, Str. Barbosi, Nr. 29, Bl. R, Sc. 2, Galati

Reper: Cabinetul este situat la 100m de piata Micro17 si Biserica Sf. Ilie spre Tiglina 4, pe partea cu piata si are in fata o parcare cu 25 de locuri.
Atentie! vis-a-vis mai este un cabinet stomatologic.

Telefoane:
    0746 03 44 33
    0772 049 853
eMail: magdatrif@chirodent.ro


harta
Consultatie stomatologica Galati: 10 /10 , based on 212 votes.


afrodisiace Director Web Melatonin Cabinete/Clinici director web
Stomatologie
eXTReMe Tracker